06 1700 3200

Konijn zoekt baas

Home/Ik zoek een baasje/Konijn zoekt baas

Konijn zoekt baas

Overweeg je een Konijn te nemen?

Kom dan eens kijken in ons Dierenopvangcentrum. De dieren en medewerkers zijn blij met je komst. Wij kennen de dieren en helpen je graag bij het maken van je keuze.

Koppelvakantie
Konijnen zijn groepsdieren die je niet alleen kan houden. Een konijn heeft een soortgenoot nodig om zich natuurlijk te kunnen gedragen. Als je eenmaal hebt besloten je konijn aan een nieuw konijn te koppelen begint het koppelproces. Je kunt niet zomaar twee konijnen bij elkaar zetten. Maak daarom een afspraak om te koppelen!
Baasjes kunnen hun konijntje laten logeren bij Louterbloemen, zodat het eigen konijntje kan wennen aan het gekozen konijntje. Tijdens deze “Koppelvakantie” wennen ze begeleid aan elkaar. We houden de eigenaar op de hoogte van de acceptatie. Afspraak maken? Bel 078 6137902

Meer informatie

Meer informatie over het houden van konijnen vind je hier(klik)

Het verhaal van Pip

Zonder uw hulp zou Pip het nooit hebben gered.

Pip liep gedumpt kreupel langs een dijk. Haar voorpoot (r) zat in het verband. Het zag er vies uit. De dierenambulance bracht ze naar het dierenziekenhuis. Ze had een zwaar verwaarloosde gebroken poot. Ondanks intensieve medische zorg moest Pip haar poot missen. Na revalidatie werd Pip geadopteerd en leidt nu een pijnloos en gelukkig leven. Uw steun gaf Pip een nieuwe toekomst.

Jouw Project
Noodpotje
Medische hulp
Dierenwensen
Ik word Donateur
Periodieke schenking
Legaten
Sponsoren
Kleding inzamelen
Dieren in Nood
Word club van 100 lid
Ga naar de bovenkant