Is je huisdier ziek?

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat jouw dier een behandeling nodig heeft, we geven je hier graag meer informatie over!

Blijf zelf rustig en denk aan uw eigen veiligheid, dieren in nood kunnen onverwacht bijten, krabben, pikken, etc. Waarschuw indien nodig de dierenambulance. 06 17003200

De dierenartsen van Dierenziekenhuis Anicura bieden al ruim 25 jaar de beste zorg aan huisdieren in Dordrecht en omgeving. Met meerdere praktijken is er altijd een dierenarts bij je in de buurt.

Het chippen van honden is wettelijk verplicht. Vooral veel katten zijn nog niet gechipt. Daardoor kan maar ongeveer 14% van de gevonden katten weer met hun eigenaar herenigd worden.

De meest voorkomende reden om je hond te castreren of steriliseren is om het dier onvruchtbaar te maken. Daarnaast kan castratie ook plaatsvinden door ongewenst gedrag of door gezondheidsredenen.

De meest voorkomende reden om je katte castreren of steriliseren is om het dier onvruchtbaar te maken. Daarnaast kan castratie ook plaatsvinden door ongewenst gedrag of door gezondheidsredenen.

Het Dierenzorgcentrum beschikt over een afscheidsruimte voor overleden dieren en werkt samen met het Huisdierencrematorium MAJESTA in Rotterdam

Wat je kunt verwachten

Het Dierenzorgcentrum werkt volgens een kwaliteitssysteem en met gekwalificeerde medewerkers. Daarnaast komt er tweemaal per week een dierenarts op bezoek.

Mooi naar huis

Het Dierentehuis biedt ook de mogelijkheid om je huisdier te laten wassen, trimmen en föhnen.

Het Dierenzorgcentrum heeft een gediplomeerd trimster in huis die jouw huisdier na de vakantie een trimbeurt kan geven. Klik hier voor meer informatie.

Bel ons voor een afspraak: 078-6137902.

Neem contact met ons op!

We beantwoorden graag al je vragen! Neem vrijblijvend contact met ons op

Het verhaal van Pip

Zonder uw hulp zou Pip het nooit hebben gered.

Pip liep gedumpt kreupel langs een dijk. Haar voorpoot (r) zat in het verband. Het zag er vies uit. De dierenambulance bracht ze naar het dierenziekenhuis. Ze had een zwaar verwaarloosde gebroken poot. Ondanks intensieve medische zorg moest Pip haar poot missen. Na revalidatie werd Pip geadopteerd en leidt nu een pijnloos en gelukkig leven. Uw steun gaf Pip een nieuwe toekomst.

Eerste hulp
Dierenziekenhuis
Castratie katten
Castratie honden
Chippen
Overleden dieren
Dieren in Nood