Ik zoek een baasje

Ontdek de liefdevolle dieren die een nieuw thuis zoeken bij Louterbloemen!

Bij Louterbloemen, wachten er prachtige dieren op een baasje om mee te knuffelen en van te houden. Van speelse pups en nieuwsgierige kittens tot vriendelijke konijnen en kleurrijke vogels, er is voor elk gezin een perfect huisdier te vinden.

Deze dieren hebben allemaal een bijzonder verhaal. Sommigen zijn achtergelaten, anderen zijn gered uit moeilijke situaties. Maar één ding hebben ze gemeen: ze verlangen naar een warme thuis waar ze kunnen gedijen en gelukkig kunnen zijn.

Door een asieldier bij Louterbloemen te adopteren, geef je niet alleen een liefdevolle thuis aan een dier in nood, maar je krijgt ook een trouwe metgezel voor het leven. Elk dier is verzorgd en gezond verklaard door het toegewijde team van Louterbloemen, en ze staan klaar om de volgende hoofdstukken van hun leven met jou te delen.

Dus kom langs bij Louterbloemen en ontmoet de geweldige dieren die wachten om deel uit te maken van jouw gezin. Samen kunnen we deze dieren een tweede kans geven en ze het liefdevolle thuis geven dat ze verdienen.

Honden

Ontdek onze honden

Katten

Ontdek onze katten

Konijnen

Ontdek onze konijnen

Knaagdieren

Ontdek onze knaagdieren

Vogels

Ontdek onze vogels

Overige dieren

Ontdek onze overige dieren

Steun je dieren in Nood?

Het hoofddoel van het Dierenzorgcentrum Louterbloemen is hulp verlenen aan noodlijdende en hulpbehoevende dieren. Sommige dieren komen in zorgwekkende toestand binnen door mishandeling, verwaarlozing, ongeval of ziekte en vereisen direct medisch handelen. Om direct hulp te kunnen verlenen, zonder eerst in ons kasboek te hoeven kijken, hebben we een Noodpotje. Maar zonder je hulp raakt ons Noodpotje leeg.

Hond zoekt baas
Kat zoekt baas
Konijn zoekt baas
Knager zoekt baas
Vogel zoekt baas
Dieren zoeken baas
Dieren in nood