06 1700 3200

Testlocatie honden

Home/Gedrag huisdier/Testlocatie honden

Testlocatie voor honden

Adres

Testterrein Dierenzorgcentrum Louterbloemen, Celsiusstraat 8 3316AC Dordrecht

Goedkeuring locatie

De locatie is uitstekend geschikt voor risico-analyses voor honden. De locatie is goedgekeurd voor het afnemen van TOP-testen door de Stichting Best Getest.

Doel

Ter beschikking stellen van een goedgekeurde testlocatie voor honden voor rasverenigingen, fokkers (incl puppytest), gemeentes, politie en particulieren. 

Uitvoering

De test wordt afgenomen door een gekwalificeerd testteam van Louterbloemen. Daarnaast kan een testteam van de Stichting Best Getest van de locatie gebruik maken.

Legitimiteit

De test wordt afgenomen door een gekwalificeerd testteam van Dierenzorgcentrum Louterbloemen in samenwerking met hondengedragsdeskundige en gedragskeurmeester Ine van den Ende van Sogno Hondenservices.

De afgenomen test tijdens het consult wordt zorgvuldig uitgevoerd, maar blijft een momentopname. Geen garantie kan worden gegeven dat de uitslag van de test op elk moment en onder elke omstandigheid geldt. Derhalve zijn wij niet aansprakelijk voor gevolgen die onverhoopt mochten voortvloeien uit beslissingen, gedragingen of nalaten, gebaseerd op de inhoud van deze test.

Meer weten over onze testen :

Deel dit bericht! Kies je platform:

Ga naar de bovenkant