06 1700 3200

Chauffeur ambu

Home/Kom je ons helpen?/Chauffeur ambu

Chauffeur ambu

Chauffeur Dierenambulance (vrijwilliger) m/v

De dierenambulancedienst is 24/7 oproepbaar. Dierenambulances van Louterbloemen worden bemand door een Chauffeur en een Hulpverlener. Samen werken ze als een team. De dierenambulancedienst is 24/7 oproepbaar. De 24 uurs dienst is opgedeeld in 3 diensten van 8 uur.

Chauffeur op de Dierenambulance is heel afwisselend. De ene keer haal je een egeltje op. De andere keer vang je een zwerfkat met
kittens of breng je een aangereden dier naar de dierenarts.

Je werkt, als het nodig is samen met brandweer, politie of andere hulpverleners. Zieke of gewonde dieren breng je eerst naar het Dierenziekenhuis. Gezonde en overleden dieren breng je naar het Dierenzorgcentrum. Kittens of puppies gaan naar een van onze gastgezinnen. Sommige dieren worden eerst opgenomen in onze 24 uurs opvang en sommige dieren worden direct danwel later naar een gespecialiseerde opvang gebracht. Hierbij wordt je altijd aangestuurd door de meldkamer.

De Chauffeur zorgt voor het veilig en efficiënt uitvoeren van ritten, controleert de (medische) materialen in de ambulance en vult deze aan. Zorgt voor het schoonhouden en desinfecteren van ambulance en hulpmiddelen. Meldt storingen aan de wagenparkbeheerder.

Ben je ouder dan 21 jaar met rijbewijs B en minstens 1 dagdienst per week beschikbaar ? Hou je van samenwerken en doorpakken ? Ben je sociaal vaardig en servicegericht ?

Heb je affiniteit met dieren, ben je nuchter en stressbestendig?

Werktijden zijn in overleg en gezorgd wordt voor proefrit, interne opleiding en voorlichting

Heb je er zin in ?

Laat je dan informeren en meld je aan voor een gesprek. Mail naar: info@louterbloemen.nl

Het verhaal van Pip

Zonder uw hulp zou Pip het nooit hebben gered.

Pip liep gedumpt kreupel langs een dijk. Haar voorpoot (r) zat in het verband. Het zag er vies uit. De dierenambulance bracht ze naar het dierenziekenhuis. Ze had een zwaar verwaarloosde gebroken poot. Ondanks intensieve medische zorg moest Pip haar poot missen. Na revalidatie werd Pip geadopteerd en leidt nu een pijnloos en gelukkig leven. Uw steun gaf Pip een nieuwe toekomst.

Jouw Project
Noodpotje
Medische hulp
Dierenwensen
Ik word Donateur
Periodieke schenking
Legaten
Sponsoren
Kleding inzamelen
Dieren in Nood
Word club van 100 lid
Ga naar de bovenkant