Testimonials

Asiel

 

Mevr Marloe W. uit mijn Goede Doel

Toen wij met pijn in ons hart afstand van onze hond moesten doen, wegens gedragsproblemen en het niet accepteren van ons kleine kindje, hebben zij ons echt uit de brand geholpen.

Door hun deskundigheid, barmhartigheid en enorme liefde voor dieren hebben wij dit verlies voor ons een echt plaatsje kunnen geven. Zij waren onze redders toen wij zelf geen oplossing meer zagen.

Mensen denken vaak dat eigenaren hun dieren "Dumpen" bij een asiel, maar zoals ook uit ons geval blijkt is dat het ook een maatschappelijk aspect heeft doordat je je dier aan hun kunt afstaan indien je zelf, en dit kan door de meest uiteenlopende situaties ontstaan, niet meer in staat bent om voor het dier te zorgen.
 

Mevr Judith B. uit mijn Goede Doel

Ze zorgen erg goed voor de asieldieren met heel hun hart. We hebben al 2 keer een hele lieve poes en een kater bij hun vandaan gehad. Ze zijn erg betrokken en lief voor de dieren. Ook ziet het asiel er altijd verzorgd uit en kan je er niet komen of ze zijn aan het schoonmaken.
 

Mevr Hugerien S. uit mijn Goede Doel

Dierenasiel Louterbloemen verricht echt heel goed werk en biedt een goede zorg aan dieren. Het personeel is heel vriendelijk. Zo kreeg mijn dochter met haar vriendinnen spontaan een leuke rondleiding en mochten ze de honden uitlaten toen ze belangstelling toonden voor het asiel.
 

Mevr Mieke A. uit mijn Goede Doel

Ze vangen liefdevol huisdieren op en ze helpen je echt uit de nood als je onverhoopt en ander adres voor je huisdier moet zoeken.
 

Mevr Claudia B. uit mijn Goede Doel

Ik heb veel respect voor de mensen die in het asiel werken. Ze geven echt om de dieren. Geweld, mishandeling en verwaarlozing van dieren vind ik zo onmenselijk en deze mensen helpen de dieren die hier slachtoffer van zijn geworden. Zo krijgen dieren nog een kans op een goed leven.

Pension

 

Dhr Robert V. uit mijn Goede Doel

Helaas kunnen onze honden niet zelf stemmen, maar als ze dat zouden kunnen, zouden ze zeker ook op Louterbloemen stemmen. Vandaar dat wij het nu maar voor ze doen. Ze komen er al jaren tijdens onze wintersportvakantie en gaan er altijd met veel plezier naar toe. Poten op de balie, zo van: "Hallo, hier ben ik weer". Er wordt altijd uitstekend voor ze gezorgd en we krijgen ze brandschoon weer terug, ondanks dat ze tijdens hun verblijf heerlijk kunnen ravotten op het veld dat tussen de kennels in ligt.
 

Dhr Aart. S. uit mijn Goede Doel

Omdat de dieren voor alles gaan, ik spreek uit ervaring want ik heb mijn honden in verschillende pensions gehad, maar zo goed als deze hebben ze het nog nooit gehad. Je merkt aan de honden dat ze er met heel veel plezier heen gaan en bij eventuele ziektes, wat ik ook heb meegemaakt, worden ze echt helemaal in de watten gelegd. Niets dan lof en ze krijgen van mij een hele dikke 10.
 

Mevr Francisca V. uit mijn Goede Doel

Wij nomineren Dierenasiel Louterbloemen wegens onze zeer goede ervaring. Onze poes werd door haar hoge leeftijd door andere dierenpensions niet geaccepteerd. Dit was voor ons en voor het diertje een grot probleem omdat we geen opvang voor haar hadden gedurende onze vakantie. Dierenasiel Louterbloemen nam onze poes echter wel aan en vanaf het eerste contact was iedere ervaring een positieve.

Zowel de liefdevolle als professionele houding naar het dier en het contact met ons eigenaars, wat niet onbelangrijk is want je laat toch in vertrouwen je dier achter, was boven verwachting. Nadat we vele jaren ervaring hadden opgedaan met andere dierenpensions, kwamen wij tot de conclusie dat Louterbloemen ons niet alleen had geholpen, maar ook dat dit dierenasiel met kop en schouders uitsteekt boven andere pensions in de regio.
 

Mevr Dicky s. uit mijn Goede Doel

We zijn de hele maand mei op vakantie geweest en onze kat in Louterbloemen gebracht. Hij is daar heel goed verzorgd en de meiden en jongens zijn vreselijk aardig. Wij hebben gemerkt dat als er wat is ook gelijk actie wordt ondernomen. Niets dan lof !!